Disse vilkårene gjelder bruk av mobilappen Lemonwax, webappen Lemonwax og tjenester som leveres gjennom mobilappen/webappen.

 

Kontaktinformasjon

Ved spørsmål om disse vilkårene, kan Lemonwax kontaktes på: Lemonwax AS, Bygdø Allé 5, 0257 Oslo, Norge. (+47) 97 10 00 14. cw@lemonwax.no.

 

Innsamling av personlig informasjon

Ved bruk av denne appen/nettsiden godtar du at Lemonwax kan innhente følgende personlig informasjon om deg: Fornavn, etternavn, e-postadresse, telefonnummer og registreringsnummer på bil.

Bruk og innsamling av informasjon om betalingskort er beskrevet i separat kapittel.

 

Hvordan vi bruker personlig informasjon

Personlig informasjon benyttes til (1) å identifisere deg som bruker og (2) til å identifisere kjøretøy som skal betjenes.

Lemonwax vil kunne sende eposter og tekstmeldinger til sine aktive og inaktive kunder med informasjon om kampanjer og lignende.

Bruk og innsamling av informasjon om betalingskort er beskrevet i separat kapittel.

 

Utlevering av informasjon til tredjepart

Informasjonen som samles inn gjennom denne appen/webappen vil ikke utleveres til tredjepart, med unntak av nødvendig informasjonsdeling for at tjenesten skal fungere som normalt.

Bruk og innsamling av informasjon om betalingskort er beskrevet i separat kapittel.

 

Din tilgang til din personlige informasjon

Du vil ha full tilgang til, og muligheten til å redigere, følgende personlig informasjon: Fornavn, etternavn, e-postadresse, telefonnummer.

Du vil ha full tilgang til å kunne se følgende informasjon: Informasjon om biler, herunder registreringsnummer, og ordrehistorikk.

Bruk og innsamling av informasjon om betalingskort er beskrevet i separat kapittel.

 

Sletting av din personlige informasjon

Brukere av appen/nettsiden kan selv endre, og dermed anonymisere, følgende data om seg selv: Fornavn, etternavn, e-postadresse og telefonnummer. Lemonwax holder ingen logg over tidligere verdier for disse feltene. Brukeren av appen/nettsiden har ingen rettigheter til å få slettet sin ordrehistorikk.

Bruk og innsamling av informasjon om betalingskort er beskrevet i separat kapittel.

 

Sikker oppbevaring av informasjon

Lemonwax skal sikre at informasjonen som samles inn om deg lagres på en måte som hindrer uautorisert tilgang.

Bruk og innsamling av informasjon om betalingskort er beskrevet i separat kapittel.

 

Lagring av data

Lemonwax lagrer data på de medier/servere de mener er nødvendig for å levere tjenesten og for å opprettholde nødvendige sikkerhetskopier. Løsningen benytter seg per i dag av Microsoft Azure, men Lemonwax forbeholder retten til å når som helst endre dette.

Bruk og innsamling av informasjon om betalingskort er beskrevet i separat kapittel.

 

Behandling av kortopplysninger

Denne appen/nettsiden benytter seg av DIBS som leverandør av kortbetalings-tjenester. Ved bruk av denne appen/nettsiden, vil følgende informasjon blir lagret om ditt betalingskort: Kortnummer, utløpsdato og CVC. Informasjonen blir lagret hos DIBS slik at (1) ditt kort kan belastes og (2) du slipper å skrive inn kortnummer ved hver transaksjon.

All kortinformasjon lagret hos DIBS sine servere. Lemonwax har ingen tilgang til kortinformasjonen som lagert. Lemonwax har kun mulighet til å gjennomføre transaksjoner.

Du kan når som helst slette et kort som er husket av appen/nettsiden.

Du har selv ansvar for at betalingsdetaljene er korrekte og oppdatere kortet dersom kortet er stjålet, gått ut på dato eller lignende. Vi tar forbehold om kredittsjekk og evt. utestående fordringer hos den enkelte kunde.

Brukere av denne appen/nettsiden er også underlagt DIBS betingelser for bruk.

 

Informasjonskapsler

Denne applikasjonen/nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Informasjonskapslene benyttes til å identifisere brukeren etter innlogging og til å indentifisere brukeren ved flere gangs besøk på nettsiden/ved start av applikasjonen. I informasjonskapselen er det lagret informasjon som identifiserer brukeren. Informasjonen i informasjonskapselen benyttes utelukkende innenfor applikasjonen/nettsiden og deles ikke med noen tredjepart.

 

Garanti for tjenesteleveranse

Lemonwax skal være en av de ledende bedriftene innen miljøvennlig renhold av bil. Vår service og kvalitet skal være av så høy standard at det ikke finnes grunner til å velge andre. Vi skal redusere tidsbruken på vedlikehold for bileiere og gjøre renhold mer tilgjengelig.

Produktet er vannbasert, blandet med plantebaserte stoffer fra kokosnøtt, mais, soyabønner, sitrus og en type silikon- og eterisk oljeblanding som brukes i en rekke hus- og hårprodukter. Produktet inneholder mindre enn 0,5% konserveringsmidler. Produktet fjerner smuss og støv uten en eneste ripe – noe som er bemerkelsesverdig, siden det ikke tilføres vann under rengjøringsprosessen! Det er produktets kjemiske sammensetning bestående av en hydrofildel(vanntiltrekkende) og en hydrofobdel (vannavstøtende) som sammen skaper den nødvendige overflatespenning slik at smuss og skitt nærmest «løftes» ut fra lakken og absorberes av mikrofiberkluten uten å etterlate riper i overflaten.

Lemonwax forplikter seg til å levere tjenester av høy kvalitet. Vi bestreber oss på at kunden skal få en så komplett og fullgod leveranse av våre tjenester som overhode mulig. Hos Lemonwax står kundens tilfredshet til enhver tid i sentrum for vår leveranse.

Du kan bestille bilvask hos Lemonwax på de stedene vi befinner oss med to timers forhåndsvarsel på vår app. På kjøpesentre tilbyr vi kun utvendig vask av din bil. På øvrige lokasjoner tilbys både utvendig og innvending vask av bilen.

Når du benyttet vår app for bestilling av din bilvask vil du få kvittering for vasken tilsendt på e-post.

 

Endringer i disse vilkårene

Endringene i disse vilkårene blir annonsert på Lemonwax sine nettsider.

 

Gyldighet

Disse vilkårene er gyldige fra 24. september 2015.